MacBizz is aangesloten bij ICTWaarborg. Klik hier voor meer informatie.

Je Mac Mini ruil in bij MacBizz; de beste prijs, snel en betrouwbaar!

Waarom je Mac Mini inruilen bij MacBizz?

 1. De Beste Inruilprijs De Beste Inruilprijs

  Vergelijk ons met de concurrentie! MacBizz biedt de beste inruilprijs. Doordat we realistiche inruilprijzen berekenen is het inruil programma al ruim 10 jaar een doorslaand succes.
 2. Gratis Gecertificeerde Dataverwijdering Gratis Gecertificeerde Dataverwijdering

  Uw data is onze zorg. MacBizz stuurt je een certificaat van al jouw gewiste data. De gegevens worden gewist zodat niemand meer gegevens kan achterhalen. Eventueel kan MacBizz op locatie de gegevens wissen.
 3. Directe Inruilprijs Directe Inruilprijs

  Ontvang snel en direct de scherpste inruilprijs. Voor één of 100+ Apple's. MacBizz ruilt zowel enkele als grote partijen Apple producten in. Voor grote aantallen maken we op maat vrijblijvend een offerte voor je.
 4. Gratis Afhalen Gratis Afhalen

  MacBizz haalt de Apple gratis bij je op.* Als je de originele verpakking nog hebt dan haalt MacBizz de inruilmachine gratis bij je op. Super handig en je hoeft verder niks te doen. Heb je de originele verpakking niet meer, dan kan je bij ons langs komen om om te ruilen. De iMac en Mac Pro kunnen we helaas niet ophalen wanneer de originele verpakking niet meer aanwezig is. Andere producten, indien goed verpakt worden gratis opgehaald.
 5. Snelle Uitbetaling Snelle Uitbetaling

  Een snelle inruil verdient een snelle uitbetaling. Daarom maakt MacBizz binnen 2 werkdagen, nadat wij de inruil hebben ontvangen, het inruilbedrag naar je over. Geen kortingsbonnen en/of couponnen, maar gewoon geld!
 6. Simpel en Transparant Simpel en Transparant

  Geen kortingen, onderhandelingen en gezeur. Simpel en transparant! MacBizz hanteert vast prijzen voor inruil en vast prijzen voor de verkoop van Apple producten. Wij leveren producten met originele accessoires zoals bijvoorbeeld een Apple toetsenbord en muis. Er komen geen verborgen kosten bij en je kan het Apple product meteen gebruiken.
 7. Ruil Grote Aantallen Apple's in Ruil Grote Aantallen Apple's in

  Voor één of 100+ inruilmachines, MacBizz geeft de beste inruilprijs. Wij ruilen enkele Apple producten in maar ook grote aantallen. Voor meerdere stuks maken graag een passende inruilofferte.
 8. Bewust Groen Bewust Groen

  Alle inruil Apple's worden herbruikt en defecte onderdelen worden gecertificeerd gerecycled. Zo wordt er uiteindelijk zelfs geen enkel schroefje weggegooid. Alle materialen worden gescheiden en wanneer we ze echt niet meer kunnen hergebruiken worden ze verwerkt en gerecycled. Opdeling van beschadigde of defecte apparatuur vind plaats in 7 stromen (o.a. edelmetalen, koper, rubber & glas). En dat alles op een gecertificeerde en veilige manier.
 9. Gratis Gegevens Overzetten Gratis Gegevens Overzetten

  MacBizz zet al je gegevens gratis over op je nieuwe Apple. Zo kun je direct zonder zorgen, probleemloos weer verder waar je gebleven bent. Dat is één van de vele gratis diensten voor klanten van MacBizz. De data overzetten neemt, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens, tussen de 30 minuten tot 3 a 4 uur in beslag.
 10. Ruim 10 Jaar Ervaring Ruim 10 Jaar Ervaring

  Ruim 10 jaar ervaring in Apple's en het inruilen daarvan. Dat merk je wanneer je je Apple bij MacBizz inruilt! MacBizz geeft je advies over je aankoop en hoe je het beste de inruilmachine kan aanleveren. Eventueel zet MacBizz gratis de gegevens voor je over en als je vragen hebt dan worden deze beantwoord door één van onze opgeleide medewerkers. Na ruim 10 jaar ervaring heeft MacBizz veel aanwezige kennis over Apple producten, ook waar je mee bent opgegroeid ;-D !

Mac Mini inruilen

Met het Apple Mac Mini inruil programma van MacBizz kan je bijna alle Apple producten inruilen voor een artikel uit ons assortiment. Je kan bijvoorbeeld je Mac Mini inruilen voor een nieuwe Mac Pro, maar ook voor een gebruikt Apple artikel. MacBizz heeft ruim 10 jaar een populair Apple Mac Mini inruil programma.

Bij MacBizz ruil je met gemak je oude Mac Mini in voor een nieuw exemplaar. Je kunt er voor kiezen om een nieuwe Mac Mini aan te schaffen, maar je kan je Mac Mini voor elk Apple product en/of producten die wij verkopen inruilen. Dus ook tweedehands iMac, gebruikte MacBook Pro's en bijvoorbeeld nieuwe Apple Cinema Display's. Elke inruilcombinatie is mogelijk zolang het inruilbedrag maar lager is dan de te bestellen Apple producten. Zo kan je bijvoorbeeld een Mac Mini inruilen voor één of meerdere iPad's.

Hoe werkt het inruilen van de Mac Mini?

Voer hieronder het serienummer van de Apple Mac Mini in, of zoek handmatig de Mac Mini op die je wil inruilen. Je geeft aan in welke staat de Mac Mini verkeert. Eventuele opmerkingen en/of extra upgrades kan je kwijt bij de offerte aanvraag. Als je het hele formulier hebt ingevuld kan je deze verzenden. Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail en vervolgens een inruilofferte in PDF-formaat per e-mail. Indien je akkoord gaat met de inruilprijs van de Apple Mac Mini kan je naar de website van MacBizz gaan om een Apple product uit te kiezen. Bij het afronden van de bestelling kan je de unieke ontvangen inruilcode in de winkelmand invoeren en zie je meteen wat je bij moet betalen.

Afhalen of verzenden?

Als je de originele verpakking van de Mac Mini hebt die je wilt inruilen, dan haalt MacBizz de Mac Mini gratis bij je af per koerier. Als je geen originele verpakking hebt kan je de Mac Mini zelf naar ons toe zenden, op eigen risico, of je kan langs komen om de Mac Mini in Amsterdam in te ruilen. Als je de Mac Mini bij ons in Amsterdam inruilt, controleren wij deze ter plekke en kunnen eventueel gratis alle gegevens voor je overzetten. Het overzetten van de gegevens van de Mac Mini kan van 30 minuten tot een aantal uren duren, afhankelijk van de hoeveelheid data. Je kan er natuurlijk ook zelf voor kiezen om een back-up maken met behulp van TimeMachine en thuis alles weer terug zetten. Je kan bij MacBizz tijdens kantooruren door de week langs komen om de Mac Mini in te ruilen.

Wanneer je er voor kiest om de bestelling te laten bezorgen, dan kunnen we de in te ruilen Mac Mini per koerier bij je afhalen. De Mac Mini moet goed verpakt zijn in het liefst de originele Apple doos. Mocht je de originele verpakking van de Mac Mini niet meer hebben, dan kunnen wij de Mac Mini bij je afhalen. Je zal de Mac Mini goed moeten verpakken in een blanco verpakking. We hebben een drietal mogelijkheden voor het afhalen van de Mac Mini, namelijk;

 1. Per koerier de Mac Mini, voordat je de bestelling ontvangt, afhalen.
 2. Per koerier de Mac Mini, op hetzelfde tijdstip dat je de bestelling ontvangt, afhalen.
 3. Per koerier de Mac Mini, achteraf nadat je de bestelling hebt ontvangen, afhalen.

Bij optie 1 kan je het verschil tussen de bestelling en de Mac Mini die je wilt inruilen naar ons overmaken. Bij optie 2 en 3 controleert MacBizz de Mac Mini die je inruilt nadat je de bestelling hebt ontvangen. Wij crediteren binnen 48-uur na ontvangst van de Mac Mini. Indien je voor optie 2 of 3 kiest ontvangen wij graag het rekeningnummer waarop wij de credit mogen storten.

Zoeken op serienummer

MacBizz heeft altijd het serienummer van het Apple product nodig om een inruilprijs te kunnen maken. Je vindt het serienummer van de Apple hier.


Serienummer

Model handmatig opzoeken

Als je het serienummer niet kan vinden, neem dan contact met ons op. Je kan ook met behulp van de handmatige inruil module bepalen welke Apple je hebt. Volg stap voor stap de verschillende keuzes en selecteer uiteindelijk jouw Apple.


Handmatig